Cautare
Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Noul cod rutier 2022 pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie. Cea mai concisa carte cu CD care contine 1500 de intrebari - Marius Stanculescu

Anterior

The New Traffic Code for everyone, for obtaining a drivers license in any category, also contains mechanical notions. Noul cod rutier pe intelesul tuturor in limba engleza - Marius Stanculescu

Noul cod rutier 2022 pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie. Contine si notiuni de mecanica conform ultimelor modificari ale legislatiei rutiere - Marius Stanculescu

Autor: Marius Stanculescu
ISBN: 9789731934150
Editura: Teocora
Anul publicarii: 201
Nr. pagini: 136

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 30,00 Lei

Special Price 18,99 Lei

Detalii

Noul cod rutier 2022 pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie” este ghidul de care ai nevoie pentru a obtine permisul de conducere simplu si rapid.

 

Editia 2021 este revizuita conform legislatiei rutiere in vigoare si este recomandata tuturor celor care fac scoala de soferi, indiferent de categorie.

 

Dupa o experienta indelungata atat ca profesor de legislatie rutiera, cat si ca instructor auto pentru categoriile B si C, Marius Stanculescu a elaborat cel mai bine pus la punct ghid pentru cursantii scolilor de soferi, pentru a-i ajuta sa-si insuseasca notiunile de baza ale legislatiei si pentru a-i pregati pentru examenele finale.

 

Publicata pentru prima data in urma cu 12 ani, cartea Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor ajuta an de ani mii de cursanti sa obtina permisul de conducere, majoritatea pentru categoria B, dar si pentru categoriile C, D, D1, CE, Tr sau A.

 

De la aparitia primei editii pana in prezent, peste 500. 000 de cursanti au devenit soferi datorita acestei carti. Ea este folosita, de asemenea, si de profesorii de legislatie rutiera, de instructori si de conducatorii auto.

 

Fiind cel mai concis si explicit suport de curs din domeniu, Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor este cunoscut si folosit in majoritatea judetelor din tara, la peste 600 de scoli de soferi. Scopul invatarii legislatiei rutiere este atat obtinerea permisul de conducere, cat si aplicarea prevederilor legale in timpul conducerii autovehiculului, pentru reducerea numarului de accidente rutiere.

 

Alaturi de Codul Rutier, prezentat cu toate modificarile la zi, lucrarea de fata contine si dispozitii de interes, dar si intrebari cu raspunsuri explicate clar si concis, pentru a facilita invatarea logica.

 

Cum legislatia se modifica constant, Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor se adreseaza si celor care au permis de conducere, pentru a-si reimprospata si actualiza cunostintele.

 

Mai multe informatii

Autor Marius Stanculescu
ISBN 9789731934150
Editura Teocora
Anul publicarii 201
Pagini 136
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Your Rating

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Evaluare